22 Ağustos 2007 Çarşamba

Las Vegas

Las Vegas’ın neonlarla ışıklandırılmış kumarhanelerine girmeye hazır mısınız? Etkileyici salonlarının yanı sıra perde arkasında yaşanan kirli ilişkilere, ihanetlere, skandallara ve teknolojiye dayalı yolsuzluklara şahit olabilirsiniz.

Milyonlarca dolarlık bir ekonominin dönüşüm halinde olduğu Las Vegas’ta bu ticaretin etkisiyle oluşmuş bir yaşam tarzı var. “The Fast and the Furious” adlı hit filmin yazarı Gary Scott Thompson imzalı “Las Vegas”; seks, şiddet ve dolandırıcılık arasında şekillenen bu dünyayı mercek altına alıyor.

İkinci sezon sonunda Montecito’yu yıkılırken görüp içimiz parçalanmıştı. Şimdi yepyeni bir Montecito tablosuyla ferahlıyoruz. Koca Ed Deline, yine duruma hâkim, mekânı yönetiyor. Ancak bu sefer patronu Monica Mancuso. Ekibine gelince, doğrusu onları toparlamak hiç de kolay olmayacak. Sabık deniz piyadesi Las VegasDanny McCoy (Josh Duhamel); onun hem eski arkadaşı, hem de sevgilisi Mary Connell (Nikki Cox); elektronik üstadı, çok bilmiş ve şirin Mike Cannon (James Lesure); balina yakalama ustası Sam Marquez (Vanessa Marcil) ve Ed’in laf dinlemez kızı Delinda (Molly Sims) bu sezon da onun yanında. Sadece, kendine yeni bir hayat kurmak için İngiltere’ye giden “Buzlar Kraliçesi” Nessa Holt (İngiliz Marsha Thomason) yok.

Hak etmeden kazananlar karşılarında yine Ed Deline ve ekibini bulacak. Görevleri, kumarhanede hile yapanları ve şansları gereğinden fazla iyi gidenleri tespit etmek, bunun yanı sıra paralı ve bonkör müşterilerin rakip kumarhaneler tarafından “çalınmasına” da engel olmaya çalışıyorlar.


(bkz. las vegas@itüsözlük)

(bkz. las vegas@ekşisözlük)

Hiç yorum yok: