25 Ağustos 2007 Cumartesi

One Three Hill

Tree Hill kasabasının zıt uçlarında büyüyen Nathan ve Lucas’ın basket tutkuları ve aynı babaya sahip olmaları dışında çok az ortak yönleri var. Küstah ve kendine güvenen Nathan lise basketbol takımının yıldızı ve zengin bir ailenin çocuğu. Sessiz, içine kapanık ve sokak basketbolunda efsanevi bir oyuncu olan Lucas ise çalışan, bekar bir annenin tek çocuğu.

Nathan’ın babası Dan, Lucas’ın annesi Karen ile lise yıllarında bir aşk yaşar. Karen’ın Lucas’a hamile kalması sonucu Dan kariyerini seçerek onları terk eder. Basketbol kariyerinde başarısız olunca da üniversitede tanıştığı yeni eşi ve oğlu Nathan’la birlikte kasabaya geri döner. Lucas’ın varlığını ise reddeder.

Bu karanlık sır bugüne kadar oğlanlardan saklanmaya çalışılmıştır, ancak kader onları aynı basketbol takımında karşılaştırır ve hayatları beklenmedik şekilde birbirinin içine geçer. İki kardeşin birbirlerinin hayatlarındaki rollerine alışmaları zaman alacak gibi görünse de ikisinin de bu yeni gelişmeden ilgi çekici bir şeyler çıkaracağı kesin.

Geçmiş hesaplar bu sefer çözümlenmek üzere yeniden açılıyor. Sırlar, çekişmeler ve beklenmedik gelişmeler seyircileri her hafta ekrana bağlıyor.


(bkz. one three hill@itüsözlük)

(bkz. one three hill@ekşisözlük)

Hiç yorum yok: